Striker Bayern Munich, Sandro Wagner puhui Cristiano Ronaldosta juuri ennen Real Madridin ottelua Mestarien liigassa. Hän totesi, että "Real Madrid on kilpailun vahvin vastustaja, emme ole sokeita. Mutta puolustuksemme on erittäin vahva, meidän ei tarvitse peittää ja edes luottaa molempiin peleihin. Voivatko he voittaa Real Madridin? Oliko Sandro Wagnerilla erityisiä strategioita? Odotatko jäseniltä Venäjän toimia? Täällä meillä on laadukkaita world cup 2018 pelipaidat.

Maailmanmestari 2014 kuitenkin tietoinen siitä, että Portugalin kansainvälinen ei ole ainoa vaaraa Real Madrid Merengue ja muita kuuluisuuksia myös tiiviisti seuranneet. C1, Ronaldo sijoitti kirjaa lähes saavuttamattomissa tasoilla: 120 maalia 150 peleissä, joista 15 on jo tällä kaudella, kaksi pituudet ennätyksellisen 2013-2014 (17). Mikä uskomaton menestys! En voi auttaa, mutta odottamaan hänen toimiaan kesäkuussa! Käytä Portugali pelipaita piristämään häntä!

Vaikea pysäyttää kokonaan Cristiano Ronaldo, mutta hidastaa ja antaa hänelle vähän tilaa kuin mahdollista on avain, joka Bayern München voi poistaa Real Madrid ja oppia virheistä viime vuonna.