PSV: n Eindhovenin Hirving Lozano sanoo, että Barcelonassa kävi kesällä yhteyttä mahdolliseen siirtoon ja että olisi unelma siirtyä La Liga -mestariin jonain päivänä. PSV: n jälkeen hän auttoi klubia voittamaan hollantilaisen osakilpailun ensimmäisellä kaudellaan, ja hänellä oli 17 maalia ja kahdeksan assistenttia. Fanit arvostavat hänen suorituskykyään valmistelemalla jalkapallo pelipaidat piristämään häntä.

PSV tulee Camp Nouon punaisen kuumuuden maalipelissä. He saivat 7-0 ADO Den Haagia vastaan ​​viikonloppuna, tuloksena Willem II: n 6-1: n jälkeen. PSV vierailee LaLigan mestareissa avajaisryhmäpelissäan tiistaina, ja Barca pyrkii voittamaan turnauksen ensimmäistä kertaa vuodesta 2015. Lozanolla on kuusi maalia ja avusta PSV: lle jo tällä kaudella, ja Barcelonan pitää seurata tarkasti hänet tiistaina.

Hirving Lozano lisäsi, että Barca oli enemmän kuin yhden miehen näyttely. Jokainen Barcelona pelipaita oleva peli on läheisessä yhteydessä toisiinsa. Jos Lozano jatkaa kauden alussa näyttävää hienoa muotoa, on todennäköistä, että seurat tulevat odottamaan häntä kesällä. Ja Valverde ei odota PSV: n luopuvan hyökkäävistä vaistoistaan ​​Barcelonan lahjakkaiden eteenpäin toimittaessa. PSV: n laitahyökkääjä Hirving Lozano on yhdistetty siirtymään Barcelonaan, mutta Valverde hävitti kysymyksen Meksikon kansainvälisestä.