Leroy Sane kaatui kahdesti, kun Manchester City lähti taakse turvaamaan kärkipaikan Mestarien liigan F-ryhmässä 2-1 voitolla Hoffenheimista. Kaupunkien luottoon he rallistuivat menemisen jälkeen ja he olivat jo rullanneet puuta kaksi kertaa. Yllään jalkapallo pelipaidat, Leroy Sane tasaantui juuri ennen puoliaikaa, jossa oli väärää 30-metristä vapaapotkua ja tarttui 61. minuutti voittoon. Hän oli 20, kun City maksoi 37 miljoonaa puntaa allekirjoittamaan hänet, ja hän näyttää jo rahojen arvoiselta.

Tämän voiton Hoffenheimin yli, klubin viimeisin yritys saada Euroopan jalkapallon lopullinen palkinto ensimmäistä kertaa pysyy radalla. Jopa Valioliigan ja Liigan Cupin voittajana, Saneilla oli ratkaiseva rooli viimeisenä kautena, kun City risteili otsikkoon ennätystasolla. Vaikka he voittivat voiton, kaupungin vaikeudet Euroopassa hyvin järjestäytyneillä ja nopeilla sivuilla aiheuttavat edelleen ongelmia. Manchester City pelipaita fanit kuitenkin edelleen luottavat tiimiinsä.

Tilaus palautettiin, ja City näki viimeisen puolen tunnin päästäkseen kärkipaikalla, jotain säästävää. Kaupan takia hankalassa ryhmätasossa City sai tarvittavansa pisteen, jonka he tarvitsivat lopettamaan ryhmän F yläpuolella. Yksi Atletico Madridista, Schalke 04: sta, Ajaxista tai Romaista odotti 16 kierroksella. Kaupunki ei pelkää heitä.