Ballon d'Or on maailman jalkapallon arvostetuin palkinto, joka annetaan joka vuosi toimittajille, jotka toimittajat pitävät parhaana planeetalla. Jokainen jalkapallo pelipaidat oleva pelaaja haluaa tämän palkinnon. Joku voisi haluta antaa Neymarin tietää, että vuoden 2018 Ballon d'Or -seremoniassa oli viime yönä. Pariisin Saint-Germain-tähti Neymar päätti kuitenkin ohittaa tehtävän, ja päätti rentoutua hyvällä Call of Duty -pelillä.

Brasilian tähti Neymar putosi kolmannesta sijasta 2017 - 12, tänä vuonna. Dynaaminen eteenpäin vasemmalle Barcelonalle Paris Saint-Germainille, jotta Messi-varjosta päästäisiin eroon. Ja hän ei selvästikään ollut kovin vaivautunut tuloksesta, kun hän pelasi CoD: n kanssa hänen kumppaneitaan Thiago Silvan ja Marquinhosin kanssa. Yhdessä joukkuetoverinsa kanssa, entinen Barcelonan tähti nähdään ottaa pallo, vaikka hänet tapetaan melko nopeasti pelissä.

Tämä lisää molempien osapuolten väliseen työsuhteeseen liittyviä komplikaatioita, ja palaaminen ei merkitse pelkästään hänen valituksensa poistamista vaan rahan menettämistä yhdessä. Sen sijaan, yllään psg pelipaita, Kylian Mbappe nousi esiin, voitti MM-kisat Ranskassa ja sai ensimmäisen sijan Ballon d'Orissa.