Pogba, 25, on kärsinyt vaikeasta 2018-19-kampanjasta ja on pudonnut penkkiin Unitedin viimeaikaisille otteluille Arsenal ja Fulham vastaan. Pukeutuvat Manchester United pelipaita nyt, Pogban näyttää olevan vain vähän tilaa kehittää. Lauantaina Paul Pogba joutui katsomaan koko yhdeksänkymmentä minuuttia Manchester Unitedin 4-1 voiton Fulhamista Old Traffordista penkistä. United-pomo sanoi, että Pogba aloittaa keskiviikkona viimeisen Mestarien liigan ryhmän H-pelin vastaan ​​Valenciaa Espanjassa yhtenä joukossa muutoksia kokoonpanoon. Vuosi sitten United tunsi Pogban poissaolon. Nyt he alkavat hyötyä siitä.

Pogba on liian hyvä pelaaja, joka jää penkkiin, ja vaikka hänellä on vikojaan, se on Jose Mourinhon johdon epäonnistumisen vuoksi, että hän on niin selkeästi kamppaillut saadakseen parhaan mahdollisuuden. Mourinho on hahmonnut aikomuksensa laittaa Pogba takaisin kyseisen ottelun aloitusluokkaan XI.

Juventus tiedetään olevan kiinnostunut ottamaan hänet takaisin, jos tilaisuus syntyy, vaikka Pogba haluaisi allekirjoittaa Barcelonassa. Minkä jalkapallo pelipaidat hän käyttää lopulta? Hän on parhaillaan parantanut parhaansa, kuten hänen hallitseva kaksivaiheinen suorituskykyä Young Boysia vastaan ​​syyskuussa, mutta tällaiset kohokohdat ovat olleet ohuita kentällä.