Sunnuntaina pelataan 10 Premier League -pelaa klo 10.00, kun kausi kuluu, ja kaikki silmät tulevat siihen, mitä tapahtuu Manchester Cityn kanssa Brightonissa ja Liverpoolissa vs. Wolves. Tunteellinen Kompany osoitti, kuinka tärkeää tavoite oli hermostuneen yön jälkeen Manchesterissa. Kaupunki oli vaikeuksissa löytää läpimurto Leicester Cityä vastaan, kun veteraani Cityn kapteeni osui upeaan 30-jaardiseen lakkoon varmistaakseen 1-0 voiton ja pitääkseen Premier-liigan toiveensa omiin käsiinsä. jalkapallo pelipaidat pelaajat tulevat innostumaan, kun aika lähestyy.

Kuvailemalla Liverpoolia yhdeksi viime vuosikymmenen parhaista joukkueista Guardiola sanoi: "Se on suurin tyytyväisyys, jota minulla on ollut johtajana." Kaupunki siirtyy takaisin yhden pisteen päähän Liverpoolista ja siitä tulee ensimmäinen puoli vuosikymmenen ajan säilyttääkseen otsikko Brightonissa sunnuntaina niin kauan kuin ne sopivat tai parantavat punaisten tulosta Wolvesin kotona. Liverpoolin punaisten täytyy voittaa ja saada kaupungin vetää tai menettää Brightoniin.

Huolimatta Manchester Cityn jatkuvasta painostuksesta, viihdyttävä ensimmäisen vuosipuoliskon loppu, joka antoi toivoa faneille Liverpool pelipaita eri puolilla maailmaa. Kaupungin pomo sanoi myös ottavansa mitään itsestäänselvyytenä kolmella kohdalla, joita tarvitaan vielä taistelemaan Liverpoolin haasteesta.