Real Madrid on ilmoittanut Keylor Navasille, että hän ei tule ensi sijalle maalivahtia ensi kaudella. Keylor Navasin vaimo on lisännyt polttoainetta Real Madridin maalivahtia koskevaan siirto-spekulaatioon, ja Costa Rican voi tulla Iker Casillaksen korvaukseksi FC Portosta. Näyttää siltä, ​​että Navas ottaa pian Real Madrid pelipaita pois.

Real Madrid on kannustanut häntä etsimään uutta puolta huolimatta siitä, että hän on allekirjoittanut sopimuksen tammikuussa, sillä he toivovat pääsevänsä sovintoratkaisuun. Zidanen paluu Madridin penkille maaliskuussa uudisti toivoa, että 32-vuotias Navas pelaa enemmän. Navas, 32, voisi olla yksi kesän huippuluokan merkkejä, sillä hän on vakiintunut maailmanluokan lahjakkuus, joka ei ole vielä osoittanut merkkejä hidastumisesta.

Navas aloittaa Madridin viimeisimmän ottelun - Betisia vastaan ​​Santiago Bernabeussa sunnuntaina - jäähyväiset fanit jalkapallo pelipaidat ja joukkueessa. Navas lähtee Madridista kolmen Mestarien liigan, yhden LaLiga Santanderin otsikon, kolmen Club World Cupin ja kolmen eurooppalaisen Super Cupin kanssa. Ei ole epäilystäkään siitä, että hän on ollut yksi Real Madridin parhaista maalintekijöistä. Hänen perintönsä klubissa muistetaan aina epäilysten ja suurten Mestarien liigan esitysten hajottamisesta.