Real Madridilla oli yksi pahimmista kausista klubin tuoreessa historiassa vuonna 2018/19 ja heillä oli kolme eri johtajaa klubin vastuulla. He sijoittuivat kolmanneksi liigassa, 19 pistettä takana Barcelonan voittajat, ja heidät ryöstettiin Copa del Reyn välieristä heidän katalaanien kilpailijoidensa kautta. Real Madrid pelipaita fanit ovat myös pettyneitä.

Real Madrid on osunut odottamattomaan pommitukseen, jonka Sergio Ramos harkitsee poistumasta klubista pääkaupungin kanssa 14 vuodenajan jälkeen. Puolustaja järjesti äskettäin tapaamisen presidentti Florentino Perezin ja valmentajan Zinedine Zidanen kanssa epävarmuuden ilmaisemiseksi tulevaisuudestaan.

Sergio Ramos kuljettaa Kiinaan: "He tulivat katsomaan minua toimistossani. He mainitsivat, että hän voisi lähteä, mutta ilman siirtomaksua, koska siirtomaksut Kiinassa ovat hyvin monimutkaisia." Liverpool ja Manchester United ovat kaksi klubia, joiden ajatellaan olevan seurata Ramosin tilannetta, mutta kaikilla rationaalisuuksilla näyttää siltä, ​​että keskimmäinen puolustaja päätyy yllään jalkapallo pelipaidat Bernabeussa, joka oli matala kohta Madridin tuhoisalla kaudella ja Ramosin johtavana hahmona. pysyy suorassa yhteydessä Pereziin, mutta näiden välillä on paljon jännitteitä.