Gareth Bale odotetaan lähtevän Real Madridista tänä kesänä, eikä Welshmanille odoteta paljon jalkapalloa, jos hän pysyy. Gareth Bale on ollut muutaman viime vuoden aikana siirretty spekulaatioksi, koska keskustelu jatkuu edelleen siirtymällä pois Real Madridista. Näyttää siltä, ​​että Bale ottaa pelkän liikkeen. Hän näyttää iloisena jäävänsä Real Madrid pelipaita, saamalla maksettua rahaa kaikkialla maailmassa.

Gareth Bale on ollut kivinen suhde Real Madridin faneihin - ja hän vihasteli joitakin ulkomaisia ​​fanbasejaan Kanadan edeltävässä kiertueessa. Viime vuoden pettymyskampanjan jälkeen Real Madrid tietää, että häntä ei ole helppo myydä ja vain 24 päivää, kunnes Premier League -siirtoikkuna sulkeutuu. Bale-palkka, noin 300 000 puntaa viikossa, tekee mahdollisten klubien luettelon melko rajoittavaksi, sillä PSG ja Manchester United ovat aiemmin liittyneet soittimeen.

”Bale haluaa vain käyttää jalkapallo pelipaidat ja istua penkillä keräämällä terveen palkan ilman todellista mahdollisuutta pelata jalkapalloa. Se on ristiriidassa sen kanssa, mitä teemme, Hislop sanoi. Bale voi olla erinomainen pelaaja. Hän tarvitsee vain kytkimen ajattelussa, jotta tämä voidaan tuoda ulos hänestä. Mutta potentiaalisten pulaisten puute tarkoittaa sitä, että hän etsii yhä todennäköisemmin pysyä paikallaan ja yrittää todistaa, että hänellä on edelleen rooli La Ligan jättiläisille.