Vaikka se näytti kiistanalaiselta Antoine Griezmannin siirrosta, kun hän oli allekirjoittanut sen Barcelonan kanssa, Atlético Madrid on kieltäytynyt antamasta kuolemaan. Griezmannin 107 miljoonan euron vapautuslauseke aktivoitiin Barcelonassa 12. heinäkuuta, kun luku putosi 178 miljoonasta heinäkuun 1. tilanteesta. Tilannetta vaikeuttaa se, että Griezmann on jo käyttänyt Barcelona pelipaita ja tehnyt Barcelonan debyytin tiistaina, kun he kärsivät 2 -1 ennen kauden voittoa Chelsealle vuonna 2019 Rakuten Cupissa.

Barcelona on julkistanut ennätykselliset tulot kuudennelle kaudelle, kun klubi sulki tilinsä 2018-19 kaudella, ja tulot olivat 990 miljoonaa euroa. Liikevoitto on kuitenkin 17 miljoonaa euroa, kun se oli viime kaudella 32 miljoonaa euroa, kun taas klubin tulos 2018-19: stä oli 4,5 miljoonaa euroa, joka on myös 13 miljoonaa euroa vuodelta 2017–18.

Griezmann suoritti siirron Barcelonaan 12. heinäkuuta, ja hänellä oli jalkapallo pelipaidat ja heillä oli 2-1 tappiota Chelseaan ennen kauden pelaamista. Mutta kun Barca jatkaa ennätystuloja, se, että he ovat nyt riippuvaisia ​​pelaajamyynnistä, merkitsevät sitä, että heillä ei ole rajoittamattomia varoja siirtomarkkinoilla. Barcelona jatkaa lauantaina esisarjojaan, kun he ottavat vastaan ​​Vissel Koben, jolla on entisiä Barca-pelaajia David Villa, Sergi Samper ja Andres Iniesta.