Real Madridin tähti Gareth Bale, joka pelaa hänen valmentajansa alaisena, joka haluaa hänen poistuvan, ja omistajalle, joka ei anna hänen poistua, voi aloittaa pitkän loitsun limboissa. Perez uskoi myös, että Bale on "liian arvokas pelaaja päästääkseen halpaa eteenpäin", mutta päätös estää hänen muutto Kiinaan on jättänyt laitapelin "raivoilleen" raportin mukaan. Walesin laitaaja olisi ansainnut 1,1 miljoonaa euroa viikossa, jos hän olisi ottanut Real Madrid pelipaita ja liittynyt Kiinan Superliiga-puolueeseen Jiangsu Suningiin kolmen vuoden sopimuksella.

Paalia ei sisällytetty maanantaina Audi Cup -joukkueeseen raporteilla, joita hän oli pyytänyt jättämään pois, koska hän ei ole "oikeassa henkisessä tilassa" pelatakseen. Hänen oma unelmansa on edelleen käyttää jalkapallo pelipaidat Manchester Unitedissä, jonka kanssa Madrid puhuu lähipäivinä Paul Pogban allekirjoittamisesta.

30-vuotiaalla on vielä kolme vuotta jäljellä nykyisestä sopimuksestaan, mutta turhauttava vammojen peräkkäisyys on rajoittanut hänen peliaikaa viimeisen neljän kauden aikana. Real Madrid ilmoitti myöhemmin heidän saksalaisesta joukkueestaan, ja Baalin nimi puuttui 24-pelaajien listasta turnaukseen, jossa on myös Münchenin Bayern ja Fenerbahce. Hänen suhteensa Zidaneen näyttää hajoavan, ja jos hän ei löydä toista klubia ennen siirtoikkunan loppua, hän kohtaa kauden viettämällä sivua.