Frank Lampardin ensimmäinen Premier League -peli Chelsean managerina päättyi Manchester Unitedin nöyryyttävään tappioon Old Traffordissa. Frank Lampardin ensimmäinen Premier League -peli Chelsean managerina päättyi Manchester Unitedin nöyryyttävään tappioon Old Traffordissa. Anthony Martialin ja Daniel Jamesin tavoitteet yhdessä Marcus Rashfordin housun kanssa käyttivät Manchester United pelipaita ja osoittautuivat tarpeeksi auttamaan Ole Gunnar Solskjaeria aloittamaan ensimmäisen täyden kauden tyylikkäästi.

Tulos edustaa Solskjaerin kampanjan unelma-alkua, mutta Lampardille on aiheutunut vakavia huolenaiheita siitä, kuinka paljon hänen jalkapallo pelipaidat kamppailivat Unitedin vastahyökkäyksissä. Ole Gunnar Solskjaer odottaa Marcus Rashfordilta enemmän tällä kaudella sen jälkeen, kun hyökkääjä avasi kampanjansa ahdin Chelseaa vastaan.

Se oli painajainen alku Chelsealle, joka seuraavaksi kohtaa Liverpoolin UEFA Super Cupissa. Chelseaa kiellettiin tekemästä uusia merkintöjä kesällä. Lampardilla on myös useita vanhempia pelaajia loukkaantuneina, mutta kieltäytyi antamasta tekosyitä. Chelsea käytti avaruutta ja löysi aukkoja visiossa ja luovuudessa. Harvat konehuoneen pelaajat summasivat nämä ominaisuudet paremmin kuin Jorginho ja Ross Barkley.