Manchester United ei ole menettänyt luottamustaan ​​huolimatta Premier League -kauden vakuuttamattomasta alkamisesta. Ole Gunnar Solskjaer sai erityisen kiitoksen yhdestä Manchester United -tähdistä pettyneen 1-1-arvon jälkeen Southamptonissa lauantaina. United voi väliaikaisesti hypätä Manchester Cityn pöydälle riittävän suurella voitolla etelärannikolla, mutta heillä on myös vaara pudota pöydälle. Manchester Unitedin hyökkäävien jalkapallo pelipaidat pelaavien pelaajien on "opittava pistämään ne ilkeät pienet liitännät" kauden 2019-20 turhauttavan alkamisen jälkeen.

Knock-on-vaikutus on, että liian paljon painostusta kohdistetaan erittäin lahjakkaille, mutta nuorille ja kokemattomille pelaajille. Manchester United pelipaita fanit ovat huolissaan tilanteesta, he haluavat, että parannus ei pysähdy. "Luomme mahdollisuuksia, luomme painostusta", Solskjaer sanoi ottelun jälkeen. "Kyse on nyt niistä raaputtavista tavoitteista."

Solskjaerin puoli matkustaa Southamptoniin lauantaina viimeisessä Premier League -pelissä ennen kansainvälistä taukoa. United nojaa Pogbaan niin paljon, mutta siihen pelaajaan ei voida luottaa olevansa keskuspilari joka viikko. Tämän Solskjaerin on muutettava seuraavaksi.