"Messi 10" -tuotanto avataan Katalonian pääkaupungissa 10. lokakuuta, ja sen odotetaan jatkuvan kuukauden ajan Parc del Forum -tapahtumassa. Medialle annettiin maanantaina pääsy rakenteilla olevaan sarjaan, joka mahtuu 3000 katsojaa näytökseen joka ilta. Barcelona pelipaita fanit eivät voi odottaa suurta näyttelyä.

Argentiinalainen tunnetaan monien kaikkien aikojen suurimpana ja hänen suhteet Barcaan ovat niin hyvät, että he ovat antaneet mahdollisuuden kirjoittaa erityinen lauseke hänen sopimukseensa. Silti raportissa todetaan, että Barcelona on harkinnut ja rakentanut elinikäistä sopimusta jo jonkin aikaa ja on valmis esittämään lopputuotteen pian.

Messi ja Suarez käyttävät edelleen jalkapallo pelipaidat ja työskentelevät sivussa, erillään pääryhmästä. Nämä huhut tulevat huolimatta ehdotuksista, joiden mukaan La Liga -mestarit haluavat kapteeninsa allekirjoittavan elinikäisen sopimuksen. Messin edustaja ei "ole kiire" istumaan ja aloittamaan neuvottelut osapuolten välisten hyvien suhteiden vuoksi, mikä viittaa vilpittömään luottamukseen kykyyn päästä sopimukseen.