Sunnuntaina vastaan ​​Newcastle United -puolella, joka ei ole tuntematon omille ongelmilleen, Manchester United onnistui 1-0-tappioon. Ja Ole Gunnar Solskjaerin puolue on tuomittu laajasti sen jälkeen, kun on aloitettu kampanja, jonka aikana he näkevät 12-vuotiaana. jalkapallo pelipaidat fanit osoittivat suureksi pettymykseksi tähän tulokseen. Tietenkin, pari nopeaa voittoa peräkkäin saattaa saada tämän joukkueen menemään oikeaan suuntaan, mutta Liverpoolin ollessa seuraavana 20. lokakuuta asiat eivät katso. United viettää seuraavat kaksi viikkoa istuen epämukavaan pisteeseen putoamisvyöhykkeen yläpuolelle.

Solskjaer on toistuvasti lyönyt pelaajiaan suljettujen ovien takana tällä kaudella, mutta on aina valinnut puolustaa joukkueensa julkisesti. Jotkut kysymykset pelaajien keskuudessa punaisella Manchester United pelipaita. Keskellä puuttuu luovuus ja ongelmat ajavat syvälle. Ongelma, kuten koko jalkapallo, eikä vain United, todisti, että kun hallinto muuttuu jatkuvasti, se tuo epävakautta.

Kansainvälisen tauon jälkeen Solskjaer ja Co toivottivat kovat kilpailijat Liverpooliin Old Traffordiin peliin, joka päätti managerin kohtalon. Heidän laukauksensa muuntokurssi Premier League -sarjassa tällä kaudella on 8,2%, mikä on viidenneksi huonoin lento ylimmässä lennossa.